За туристически агенции


B2B платформа: зареждане на оферти във вашия уеб сайт - чрез платформата "Гледка от върха" получавате актуални оферти - екскурзии, почивки и хотели на водещите туроператори в България във вашия уеб сайт. В момента са на разположение над 3316 уникални оферти до 90 дестинации. За да разгледате всички туроператори, които участват в платформата и техните конкретни оферти е необходима регистрация в PeakView.

Туристически уеб сайтове с туристически админ панел - тези сайтове имат специален туристически админ панел с Модул Екскурзии, Модул почивки, Модул дестинации, хотели към почивки и други модули за туристическия бизнес.
 
Каква е разликата и защо е толкова важно?
 
Зареждането на офертите от туроператорите е с технологията XML, а не с лейбъли - те влизат в базата данни на вашия уеб сайт, показват се с дизайна на сайта, имат собствен адрес (URL), което позволява СЕО оптимизация на всяка оферта. С такова вграждане уеб сайтът вече може да има и филтър за търсене на оферти по "тръгване от", "дестинация", "тип транспорт", "период на пътуване" и т.н. - нещо, което с лейбъли не може да се направи. Имайки свой уникален адрес в сайта, офертата от Б2Б лесно може да се цитира в писма и да се публикува в социалните медии.
 
Запитване за оферта
 
Запазване на дизайна на уеб сайта

Ако харесвате дизайна на уеб сайта си, но е направен с word press или на друга платофма, ние можем да запазим темплейта (шаблона) и да инсталираме нашия специален туристически админ панел, за да имате XML интeграция на Б2Б офертите. По този начин запазвате дизайна на сайта си и офертите от Б2Б влизат в него сякаш са ваши.
 
Запитване
 

Травъл уеб офис - модули за управление на туристическия бизнес, които интегрираме като част от вашия уеб сайт. Така резервациите, които посетителите ви правят, лесно се оформят като договори, издават се фактури, генерират се застраховки, ваучери, руминг листи и други документи. Вашият уеб сайт става уеб базирана платформа за работа от офиса ви.
 
Запитване за ТУО

Поддръжка на уеб сайтoве - изработване на нови модули, актуализациии и СЕО оптимизация, редизайн на вашия уеб сайт. Поддържаме сайтовете върху наши собствени сървъри с отлична вътрешна и международна свързаност. Осигуряваме не просто уеб хостинг (техническо присъствие на сайта в Интернет), а персонална грижа за доброто му функциониране и бъдещо надграждане.

Регистрация на домейни и хостинг на туристически уеб сайтове
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах