Условия за ползване


1. Регистрацията в уеб сайта (платформата) PeakView.bg (Гледка от върха) е безплатна.

2. Цените за ползване на платформата са обявени на сайта и e възможно да бъдат променени по всяко време, като промените влизат в сила от момента на публикуването им и имат действие за бъдещ период. Публикуването на изменените цени, се счита за уведомяване за промяната им.  

3. Всички оферти в платформата и снимките към тях се качват от туроператорите и/или със съгласието на туроператорите. PeakView.bg не носи отговорност за достоверността на описанията, снимките, цените и каквато и да е част от офертите, както и за авторските права на снимките и други графични материали към офертите. Ползвайки платформата, туроператорите се задължават да качват вярна информация и снимки с уредени авторски права, а агентите се съгласяват да не публикуват невярна информация или материали с неуредени авторски права в сайтовете си.

4. PeakView.bg e домейн регистриран на 11 май 1997 г в регистъра на .bg имена на основание запазена търговска марка в Патентното ведомство на Република България и е собственост на фирма УебДизайн ООД.
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах