До 50 агенции с безплатен лейбъл от Тез Тур - включи се!

11 януари 2024 г.

Безплатна услуга за до 50 туристически агенции предоставена от Тез Тур - можете да създавате лейбъли по дестинации с техните оферти - 118 екскурзии и почивки до Турция (25), Египет (9), Испания (4), Тайланд (1), Тунис (4), Австрия (14), Италия (3), България (42), Малдиви (1), Дубай OAE (4), Гърция (7), Кипър (4).

Не е необходимо да имате платен годишен абонамент в PeakView, тъй като ще ползвате спонсориран безплатен за вас като лоялен агент на Тез Тур.

Регистрирайте се в http://peakview.bg и се свържете с колегите от Тез Тур - m.ermenkova@teztour.bg. След това те ще потвърдят активацията на вашия профил при нас.

За Тез Тур

TEZ TOUR е международен туроператор, организиращ почивки в цял свят. Комапнията е основана през 1994 г. и от тогава постоянно разширява и разнообразява портфолиото на предлаганите дестинации и продуктите към крайния клиент.

TEZ TOUR няма практика да работи с контрагенти в чужбина, тъй като разполага с голяма мрежа от посрещащи и обслужващи офиси в предлаганите дестинации. През 2006 г компанията откри своя централен офис и в България. Юридическото лице, чрез което TEZ TOUR осъществява туристическа дейност в България, е: „ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, ЕИК 175432263. Дейността обхваща услуги в сферата на входящия и изходящия туризъм.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах