​До 50 агенции с безплатен лейбъл от Турс клуб - включи се

20 декември 2023 г.

Туроператор Турс Клуб предоставя безплатно нова услуга за първите 50 туристически агенции - в PeakView можете да създавате лейбъли по дестинации с техните оферти - екскурзии и почивки до Турция, Сърбия, Албания, Хърватия и Черна гора.

Регистрирайте се в https://peakview.bg и се свържете с колегите от Турс Клуб - https://www.tours-club.com/контакти_5. След това те ще потвърдят активацията на вашия профил при нас.

Туристическа агенция "Турс Клуб Елада" е създадена през 2001 година. Първоначално фирмата е създадена като българо-гръцко дружество с основна цел да предложи на своите клиенти най-добрите оферти за българи по гръцките курорти. След време фирмата разширява дейността си, като започва предлагането на туристически пакети и за страни като Турция, Сърбия, Македония, Италия, Франция и цяла Европа, както и пакети на наши партньори в страните от арабския свят и Доминиканската република. Към момента "Турс Клуб Елада" ООД се е наложила като предпочитан туроператор за почивки в курортите на Турция – Анталия, Айвалък, Кушадасъ, Дидим, Мармарис и Бодрум. Също така при нас можете да намерите самолетни програми за Тунис, Египет, Дубай, Шри Ланка, Малдиви и много други!

Екипът на "Турс Клуб Елада" ООД се състои от професионалисти с богат опит, благодарение на което фирмата е изградила имидж на коректен партньор, желан при изпълнението на задачи, изискващи координация на уменията на разнообразни звена в сферата на туристическото обслужване.

С работата си "Турс Клуб Елада" ООД цели да предложи най-високо ниво на обслужване на своите клиенти и партньори. Екскурзиите и уикенд програмите на фирмата са сред най-предпочитаните, благодарение на високото си качество и добро обслужване на туристите.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах