За туроператори

Вашите oферти влизат в агентските сайтове вашите оферти ще се предлагат в сайтовете на десетки туристически агенции. Чрез настоящата B2B туристическа платформа вие получавате множество сайтове, които продават вашите продукти. Повече информация можете да получите след регистрация в PeakView.

Травъл уеб офис - модули за управление на туристическия бизнес, които интегрираме като част от вашия уеб сайт. Така резервациите, които посетителите ви правят, лесно се оформят като договори, издават се фактури, генерират се застраховки, ваучери, руминг листи и други документи. Вашия уеб сайт става платформа за работа от офиса ви. 

Мобилни уеб сайтове - дизайн и програмиране на туристически мобилни уеб сайтове. Това са сайтовете с т.нар. риспонсив дизайн - имат адаптивна екранна резолюция, при която сайтът се разширява и заема екрана при всички резолюции от мобилна версия (за смартфони и таблети) до висока резолюция 1920 x 1080 пиксела (Full HD). Дизайнът на сайта е динамичен - менюта, изображения, фонове, текстове се пренареждат и мащабират в зависимост от екрана. Тези сайтове се програмират на последната версия на езика HTML, което е важно за СЕО оптимизацията, според препоръките на Гугъл.

Поддръжка на уеб сайтoве - изработване на нови модули, бъдещи актуализациии и СЕО оптимизация, редизайн на вашия уеб сайт. Поддържаме сайтовете върху наши собствени сървъри с отлична вътрешна и международна свързаност. Осигуряваме не просто уеб хостинг (техническо присъствие на сайта в Интернет), а персонална грижа за правилното му функциониране.

СЕО лейбъл - офертите ви автоматично стават част от сайтовете на вашите агенти, като всеки агент може сам да ги оптимизира, за да се индексират по-добре от Гугъл и другите търсачки.

Регистрация на домейни и уеб хостинг
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах