За туроператори


B2B платформа: вашите oферти влизат в агентските сайтове вашите оферти ще се предлагат в сайтовете на десетки туристически агенции. Чрез настоящата B2B туристическа платформа ще можете да уведомявате повече от 700 туристически агенции за вашите нови продукти. Отделно, получавате множество сайтове, които вграждат вашите екскурзии и почивки. Повече информация можете да получите след регистрация в PeakView.

Туристически уеб сайтове с туристически админ панел - тези сайтове имат специален туристически админ панел с Модул Екскурзии, Модул почивки, Модул дестинации, хотели към почивки, календар на пътуванията и други модули за туристическия бизнес.
 
Каква е разликата и защо е толкова важно?

Зареждането на офертите от другите туроператори е с технологията XML, а не с лейбъли - те влизат в базата данни на вашия уеб сайт, показват се с дизайна на сайта, имат собствен адрес (URL), което позволява СЕО оптимизация на всяка оферта. С такова вграждане уеб сайтът вече може да има и филтър за търсене на оферти по "тръгване от", "дестинация", "тип транспорт", "период на пътуване" и т.н. През този админ панел вашите собствени оферти се изпращат към Б2Б платформата само с един клик. Имайки свой уникален адрес в сайта, офертата лесно може да се цитира в писма и да се публикува в социалните медии.
 
Запитване за оферта
 
Запазване на дизайна на уеб сайта

Ако харесвате дизайна на уеб сайта си, но е направен с word press или на друга платофма, ние можем да запазим темплейта (шаблона) и да инсталираме нашият специален туристически админ панел, за да имате XML интeграция на Б2Б офертите. 
По този начин запазвате дизайна на сайта и офертите от Б2Б платформата влизат в него както вашите собствени.
 
Запитване
 
Травъл уеб офис - модули за управление на туристическия бизнес, които интегрираме като част от вашия уеб сайт. Така резервациите, които посетителите ви правят, лесно се оформят като договори, издават се фактури, генерират се застраховки, ваучери, руминг листи и други документи. Вашите агенти също могат да сключват договори във агентския админ на ТУО. Така уеб сайтът ви става платформа за работа от офиса ви.
 
Запитване за ТУО

Поддръжка на уеб сайтoве - изработване на нови модули, бъдещи актуализациии и СЕО оптимизация, редизайн на вашия уеб сайт. Поддържаме сайтовете върху наши собствени сървъри с отлична вътрешна и международна свързаност. Осигуряваме не просто уеб хостинг (техническо присъствие на сайта в Интернет), а персонална грижа за правилното му функциониране.

Регистрация на домейни и уеб хостинг
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на уебсайта приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах